• Ruim assortiment
  • Scherpe prijzen
  • Vestiging in Nederland en Duitsland
Winkelwagen
0 โ‚ฌ 0,00
  • 0 Product(s) € 0,00

Standaard pakketten
De standaard pakketten worden verstuurd via DHL of PostNL. Voor standaard pakketten ontvang je automatisch een track and trace code. Deze wordt actief wanneer de vervoerder deze ontvangt op het depot. 

Heeft u de bezorger gemist? 
De bezorger laat een kaart achter, waarmee u tot 23.59uur die dag het bezorgmoment of -adres online aan passen. 

Bezorgservice
Pakketten die buiten de standaard afmetingen voor pakketpost vallen, worden bezorgd door onze eigen bezorgservice of een door ons ingehuurde koerier. U kunt hierbij denken aan bumpers, spoilers en big brake kits. Voor deze pakketten ontvangt u geen track and trace code, maar ontvangt u op de dag voorafgaand aan de bezorging een notificatie via e-mail. 

Bezorgtijd
We proberen alle paketten binnen één tot vier werkdagen bij u te bezorgen. Voor België kan dit één dag langer zijn. Mocht dit onverhoopt niet gehaald worden, dan zullen wij contact met u opnemen om u te informeren over de levertijd.  

Verzendkosten 
De verzendkosten zijn afhankelijk van de omvang, het gewicht en het land van bezorging.

Nederland
Kleine paketten: € 4,95
Postpaketten: € 6,95
Middelgroot pakket: € 9,95
Groot pakket: € 14,95
Extra groot pakket: € 19,95

België
Kleine paketten: € 6,95
Postpaketten: € 9,95
Middelgroot pakket: € 12,95
Groot pakket: € 22,95
Extra groot pakket: € 29,95

Waarom geen gratis verzending?
De reden dat wij geen gratis verzending aanbieden, is omdat de kosten gemaakt voor het verzenden nu eenmaal betaald moeten worden.Veel webwinkels berekenen de prijs voor verzenden in de verkoopprijs van de producten, maar dit vinden wij oneerlijk. Niet alleen worden klanten die hun producten afhalen dan benadeeld, ook worden klanten die meerdere producten bestellen benadeeld. In al deze producten zit namelijk een deel verzendkosten berekend, waardoor de klant deze kosten meerdere keren betaald. Wij van BimmerFahrwerke.nl zijn liever transparant over deze kosten.

Ophalen
Uiteraard bent u ook welkom om uw artikelen op te halen bij onze winkel. Het adres is Watergoorweg 51b, 3861 MA in Nijkerk, Nederland. Wel vragen wij u van te voren contact met ons op te nemen, zodat u zeker weet dat het gewenste artikel bij ons in Nijkerk voorradig is. U kunt ons bellen op +31 (0) 850666333 of een email sturen naar info@bimmerfahrwerke.nl. 

Openingstijden winkel:
Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: van 10:00 tot 17:00
Zaterdag: van 11:00 tot 15:00